Søg i denne blog

torsdag den 4. december 2014

Steder der er værd at besøge


Hvis i skal på tur ud i det danske jule-jylland, så kan jeg anbefale et par hyggelige steder.

http://www.butik-skovgaarden.dk/ 

- en fantastisk gårdbutik med en masse brugskunst, blomster og gamle ting. Til jul er butikken pyntet op så hatten passer. Jeg kan gå der i lang tid og får hele tiden øje på noget nyt. Godt sted at få lidt inspiration. Og så er der altid kaffe på kanden og et stykke hjemmebag til.

Hvis i tjekker hjemmesiden, kan i se, at der også afholdes workshops. Det kan varmt anbefales. Har været afsted til jule-workshop de seneste to år. Konceptet er fantastisk. Man må tage alle de materialer med man har lyst til - ingen pligt til at købe det i butikken. Man betaler kr. 150,00 for at deltager. Så kan man finde inspiration i butikken eller ideer fra de søde piger der arbejder der og så er det bare med at gå i gang. Alle kan være med. 

Workshops udbydes hele året rundt med temaer der passer til årstiderne.

Butik H J Valeur Østbirk

Her er der julepynt for alle pengene. Butikken er en belysningsbutik med MEGET andet end det. Stort udvalg af brugskunst i alle prisklasser, polsk porcelæn, tøj, chokolade og te.
Til jul er hele butikken pyntet om og det bugner med flot julepynt.

Af mærker kan nævnes, Maileg, Cozy Room, Nordal, House Doctor, Ib Laursen, Architectmade, Lucie Kaas, Kay Bojesen, Green Gate og mange mange flere.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar